ТВ Канали

М-1 Gobal е уникален тематичен 24 часов канал на английски език, посветен на ММА спорта и включва предавания и излъчвания на живо от световни турнири по борба на международната лига М-1 Global от Финландия, Чехия, Китай, САЩ, Турция и др. Каналът излъчва аналитични предавания от студио, интервюта с ММА звезди, настоящи шампиони, преглед на най-важните събития от ММА спорта.

KHL TV е първият руски телевизионен канал, посветен на хокей на лед. Основан през 2009, каналът излъчва шампионати на Контитентална Хокейна Лига, като предава мачове от Русия, ОНД и Европа. Континентална Хокейна Лига (KHL) е международна професионална хокейна лига, водеща в Европа и Азия.

Motorvision TV е 24 часов телевизионен канал на английски език, посветен на автомобилния свят. Каналът включва широко разнообразие от предавания, свързани с висок клас луксозни, спортни, ретро и колекционерски автомобили, камиони, мотоциклети, тест състезания и офроуд, както и документални предавания. Програмата представя различни теми всеки ден от седмицата в най-гледаната част от деня.

Русия-24 е водещ руски държавен новинарски телевизионен канал. Програмата излъчва последните международни и вътрешни новини и събития с преки включвания на собствени репортери по целия свят. Съдържанието включва разследващи доклади, задълбочени анализи и открити диалози с висши руски държавници.

РТР-Планета е водещ руски държавен информационно-развлекателен канал, предназначен за руско-говорящите зрители по целия свят. Съдържанието е разнообразно и включва новинарски емисии, аналитични програми, културно-развлекателни събития, документални, игрални и детски филми, както и най-новите телевизионни сериали.

Zee TV е канал, предназначен за любителите на индийското кино. Каналът предлага най-актуалните и съвременни индийски филми и сериали с богато разнообразие от жанрове - екшън филми, мелодрами, трилъри, детективски истории, ситкоми, ужаси и много други.

ЖИВИ! е 24 часов телевизионен канал, предназначен за модерните и самоуверени хора,  любители на фитнеса и здравословния начин на живот. С „ЖИВИ!” всеки ще има възможност да усъвършенства духа и тялото си, в домашни условия, с помощта на професионални инструктори по фитнес, йога, зумба, пилатес , както и да получи професионални съвети за здраве, красота, рецепти и диети.

KVN TV е руски хумористичен телевизионен канал, чието съдържание включва състезания и хумористични скечове, сред които и известното едноименно хумористично шоу КВН (Клуб на веселите и находчивите), в което отборите са оценявани на база способността им да разсмиват аудиторията, а съдиите са известни личности.

La-Minor TV е руски музикален телевизионен канал, чието съдържание включва руска съвременна, сценична и народна популярна музика. Каналът представя концерти, видео клипове, развлекателни програми с изпълнители, както и собствени шоу продукции, чиито гости са популярни изпълнители. Зрителите могат да се насладят на концерти, златни хитове и премиери на нови песни и изпълнители.

Channel 8 International е международната версия на популярния руски телевизионен канал Канал 8. 24-часовото съдържание включва популярни шоу програми и предавания за пътешествия и автомобили, исторически, криминални и романтични руски и световни филмови шедьоври, предавания за красота и здраве, хороскопи, кулинария, езотерика, както и интервюта с популярни личности.

Current time / Настоящее время е 24-часов новинарски телевизионен канал, насочен към руско-говорящите зрители по целия свят. Каналът е продукция на Радио Свободна Европа (RFE) в сътрудничество с Гласът на Америка (VOA). Съдържанието включва ежедневните информационни програми Current Time Europe, Current Time America и Current Time Central Asia, новини на всеки час, документални програми както и „Timur Olevskiy Hour“ – нощен анализ на събитията и новините от деня.