ТВ Канали

М-1 Gobal е уникален тематичен 24 часов канал на английски език, посветен на ММА спорта и включва предавания и излъчвания на живо от световни турнири по борба на международната лига М-1 Global от Финландия, Чехия, Китай, САЩ, Турция и др. Каналът излъчва аналитични предавания от студио, интервюта с ММА звезди, настоящи шампиони, преглед на най-важните събития от ММА спорта.

KHL TV е първият руски телевизионен канал, посветен на хокей на лед. Основан през 2009, каналът излъчва шампионати на Контитентална Хокейна Лига, като предава мачове от Русия, ОНД и Европа. Континентална Хокейна Лига (KHL) е международна професионална хокейна лига, водеща в Европа и Азия.

Motorvision TV е 24 часов телевизионен канал на английски език, посветен на автомобилния свят. Каналът включва широко разнообразие от предавания, свързани с висок клас луксозни, спортни, ретро и колекционерски автомобили, камиони, мотоциклети, тест състезания и офроуд, както и документални предавания. Програмата представя различни теми всеки ден от седмицата в най-гледаната част от деня.

Русия-24 е водещ руски държавен новинарски телевизионен канал. Програмата излъчва последните международни и вътрешни новини и събития с преки включвания на собствени репортери по целия свят. Съдържанието включва разследващи доклади, задълбочени анализи и открити диалози с висши руски държавници.

РТР-Планета е водещ руски държавен информационно-развлекателен канал, предназначен за руско-говорящите зрители по целия свят. Съдържанието е разнообразно и включва новинарски емисии, аналитични програми, културно-развлекателни събития, документални, игрални и детски филми, както и най-новите телевизионни сериали.

CTC е развлекателен телевизионен канал за цялото семейство. CTC заема водеща позиция в руския развлекателен телевизионен сектор от 20 години. CTC излъчва както свои собствени продукции, сериали и шоу програми, така също и руски адаптации на най-добрите чуждестранни формати.

Peretz е развлекателен телевизионен канал, насочен към активната аудитория, която не обича да се чувства отегчена. Всеки проект на телевизионния канал винаги е източник на адреналин и енергия: 
- истински случки от живота;
- истинска помощ в борба с престъпници;
- автомобилни злополуки и лоши пътища;
- риалити шоу програми;
- сериали собствени продукции;
- най-лудите видеоклипове от интернет.

Domashniy е първият руски телевизионен канал, който се фокусира 
върху интересите на аудиторията: жени 25-59 години. Domashniy обхваща почти 
всички телевизионни жанрове и представя 
разнообразни теми за живота: 
- собствени продукции филми и сериали;
- най-добрите документални сериали;
- програми за начина на живот и полезни съвети;
- истински истории от живота и безпрецедентни реалности;
- богата гама от кулинарни програми.

La-Minor TV е руски музикален телевизионен канал, чието съдържание включва руска съвременна, сценична и народна популярна музика. Каналът представя концерти, видео клипове, развлекателни програми с изпълнители, както и собствени шоу продукции, чиито гости са популярни изпълнители. Зрителите могат да се насладят на концерти, златни хитове и премиери на нови песни и изпълнители.

Channel 8 International е международната версия на популярния руски телевизионен канал Канал 8. 24-часовото съдържание включва популярни шоу програми и предавания за пътешествия и автомобили, исторически, криминални и романтични руски и световни филмови шедьоври, предавания за красота и здраве, хороскопи, кулинария, езотерика, както и интервюта с популярни личности.

Current time / Настоящее время е 24-часов новинарски телевизионен канал, насочен към руско-говорящите зрители по целия свят. Каналът е продукция на Радио Свободна Европа (RFE) в сътрудничество с Гласът на Америка (VOA). Съдържанието включва ежедневните информационни програми Current Time Europe, Current Time America и Current Time Central Asia, новини на всеки час, документални програми както и „Timur Olevskiy Hour“ – нощен анализ на събитията и новините от деня.

KVN TV е руски хумористичен телевизионен канал, чието съдържание включва състезания и хумористични скечове, сред които и известното едноименно хумористично шоу КВН (Клуб на веселите и находчивите), в което отборите са оценявани на база способността им да разсмиват аудиторията, а съдиите са известни личности.

ЖИВИ! е 24 часов телевизионен канал, предназначен за модерните и самоуверени хора,  любители на фитнеса и здравословния начин на живот. С „ЖИВИ!” всеки ще има възможност да усъвършенства духа и тялото си, в домашни условия, с помощта на професионални инструктори по фитнес, йога, зумба, пилатес , както и да получи професионални съвети за здраве, красота, рецепти и диети.

МУЛЬТ е руски детски телевизионен канал за най-малките. Каналът предлага най-популярните съвременни анимационни сериали и хитови детски анимации, както и класическа анимация.

Родителите  могат да се доверят на канала, на който няма агресивно съдържание и реклами. Съдържанието е внимателно подбрано и се фокусира върху деца от 1,5 до 6 години. 

„Доктор” е руски научно-популярен образователен канал за медицината. Програмата включва постижения в медицинската наука, нови методи за диагностика и лечение на болести, разкази за реални преживявания на лекари и пациенти, ежедневни примери за героизъм и др. Ще живеят ли хората повече от 100 години? Какво чака света след антибиотиците? На тези и други въпросите ще отговарят водещи експерти.

Zee TV е канал, предназначен за любителите на индийското кино. Каналът предлага най-актуалните и съвременни индийски филми и сериали с богато разнообразие от жанрове - екшън филми, мелодрами, трилъри, детективски истории, ситкоми, ужаси и много други.